Odlučili ste pohati, ali željeli biste pripremiti smjesu za pohanje bez krušnih mrvica. Kako pohati bez mrvica?
Zob je savršena zamjena za krušne mrvice u mesnim okruglicama ili mesnoj štruci. Iako možda nisu idealno hrskave, dodaju pravu količinu teksture kako bi povezale meso, jaja i arome u ukusnu gozbu nadahnutu talijanskom kuhinjom.
Bez obzira birate li tortilju ili ukusan klasični čips od krumpira, ukusne mrvice od čipsa odlična su zamjena za tradicionalne krušne mrvice. Čips jednostavno možete upotrijebiti za premazivanje pilećih kotleta i ribljih fileta, ili možete iskoristiti zdrobljeni čips od tortilje u smjesu za mesne okruglice.
Samo zapamtite, osim ako ne koristite čips bez soli, trebate uzeti u obzir da će mrvice povećati slanoću vašeg jela pa budite jako oprezni sa soljenjem.
Zdrobljeni orašasti plodovi večeri dodaju dodatni okus i hranjive tvari. Bademi, pekani, orasi ili indijski oraščići će prilikom pohanja stvoriti koricu punu okusa za ribu, piletinu ili svinjetinu. Možete isprobati hrskave orahe s vanjske strane kotleta i za ukusni milanski sendvič sa svinjetinom i salatom od rajčice.