Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarski recepti /

Pileći ražnjići sa povrćem

Dosadili su vam monotoni i uvijek isti načini pripreme piletine? Zašto ne biste napravili pileće ražnjiće sa povrćem? Evo kako se rade jednostavni pileći ražnjići s povrćem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileći ražnjići klasična su opcija ljetne večere. Ovi pileći ražnjići sa povrćem napravljeni su od marinirane piletine i šarenog povrća, sve narezano na ražnjiće i prženo do savršenstva. Sastojci potrebni da se naprave ovi pileći ražnjići sa povrćem.

Pola kilograma pilećih prsa bez kostiju i kože

1/4 šalice maslinovog ulja

1/3 šalice sojinog umaka

1/4 šalice meda

1 žličica mljevenog češnjaka

1 crvena paprika

1 žuta paprika

2 male tikvice

1 crveni luk

1 žlica nasjeckanog peršina

Pileći ražnjići sa povrćem se pripremaju tako da u veliku zdjelu stavite maslinovo ulje, soja umak, med, češnjak te sol i papar. Smjesu u posudi umutite da se sjedini. U zdjelu dodajte piletinu, papriku, tikvice i crveni luk. Baciti da se premaže u marinadi. Pokrijte i stavite u hladnjak na najmanje 1 sat, ili do 8 sati.

Kada su se pileći ražnjići sa povrćem marinirali, vrijeme je za roštiljanje. Zagrijte roštilj srednje jakoj vatri. Pileći ražnjići sa povrćem trebaju se peći 5-7 minuta sa svake strane ili dok piletina ne bude pečena. Nakon 5 do 7 minuta, pileći ražnjići sa povrćem su gotovi i trebali bi biti spremni za posluživanje. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike