Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako napraviti ukusan pesto umak?

Domaći pesto umak je najbolji umak jer ga možete prilagoditi svom ukusu. Kako napraviti ukusan pesto umak?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pesto umak je bogat mastima i kalorijama, ali sadrži i mnoge hranjive sastojke. Bogat vitaminima, mineralima i mononezasićenim mastima.

Sastojci potrebni za pesto umak:

1 šalica svježih listova bosiljka

3 režnja češnjaka, oguljena

3 žlice pinjola

1/3 šalice svježe ribanog parmezana

sol i svježe mljeveni crni papar, po ukusu

1/3 šalice maslinovog ulja

Priprema pesto umaka:

Za izradu pesta pomiješajte bosiljak, češnjak, pinjole i parmezan u zdjeli od blendera. Začinite solju i paprom, po ukusu. Dok blender radi, polako dodajte maslinovo ulje dok se ne emulgira. Stavite na stranu. Čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi u hladnjaku do tjedan dana. Pesto umak je već pripremljen i spreman za upotrebu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike