Parfe krema u kombinaciji s bobičastim voćem i vrhnjem je lagana, prozračna i kremasta. Pripremite parfe kremu i poslužite je kao desert u čaši.
Sastojci za parfe kremu:
- 2 šalice hladnog vrhnja
- 1 žličica vanilije
- 1 šalica kiselog vrhnja
- ½ šalice tamno smeđeg šećera
- 4 šalice svježeg šumskog voća
Parfe krema priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Umutite vrhnje i vaniliju velikom brzinom električnog miksera dok se ne formiraju čvrsti vrhovi oko 3 minute. Umiješajte kiselo vrhnje. U čašu stavite 1/2 šalice bobičastog voća, a zatim 1/2 šalice smjese kreme.
Prelijte 1 žlicom tamno smeđeg šećera. Ponovite slojeve parfe kreme i voća. Pokrijte plastičnom folijom i stavite u hladnjak preko noći. Prije posluživanja izvadite iz hladnjaka, uklonite plastičnu foliju i pospite svježim bobičastim voćem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa