Pac za roštilj uvijek možete prilagoditi svom ukusu. Donosimo jedan od boljih recepata kako se priprema pac za roštilj.
Sastojci za pac za roštilj:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 šalica BBQ umaka
- 1/4 šalice ulja
- 2 češnja češnjaka, naribana ili mljevena
- 1 žlica umaka od soje
- 1 žličica dimljena paprika
- sol
- svježe mljeveni crni papar
- 300g piletine s kostima i kožom
Pac za roštilj priprema:
U velikoj posudi umutite BBQ umak, ulje, češnjak, soja umak, dimljenu papriku, 2 žličice soli i ½ žličice papra.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ostavite ¼ šalice umaka u maloj posudi, pokrijte pac za roštilj i stavite u hladnjak dok ne budete spremno za pečenje.
Dodajte piletinu u veliku zdjelu i promiješajte s pacom da se sve pokrije. Pokrijte meso i pac za roštilj i ostavite u hladnjaku najmanje dva sata ili preko noći.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa