Pac za junetinu za gulaš biti će gotov u 20-ak minuta, a dovoljan je za čak 6 porcija.
Sastojci za pac za junetinu za gulaš:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 šalice suhog crnog vina
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice sitno nasjeckanog svježeg ružmarina
- 1 žlica senfa
- 1 žlica crnog vinskog octa
- 4 češnja češnjaka, nasjeckana
- 1 žličica soli
- 1 žličica papra
Pac za junetinu za gulaš priprema:
Pac od crnog vina za junetinu za gulaš: Pomiješajte crno vino, ulje, ružmarin, senf, ocat, češnjak, sol i papar.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Junetina za gulaš u pacu od crvenog vina: Napunite posudu za pacanje pacom i junetinom za gulaš i okrenite ventil na postavku za pacanje, uklonite spremnik tekućine i pritisnite gumb za pacanje.
Pustite uređaj za brtvljenje da pokrene ciklus od 12 minuta kako bi se junetina za gulaš napunila pacom.
Izvadite junetinu za gulaš iz paca, a pac ostavite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa