Međuobrok s avokadom idealan je odabir jer osim što je vrlo ukusna, vrlo je i zdrav. Pripremite međuobrok s avokadom u kombinaciji s kokosovim uljem, kokosom, orasima makadamije i manga.
Polovice avokada premažite s malo kokosovog ulja. Polovice avokada pecite na žaru, mesom okrenutim prema dolje, dok ne pougljeni, oko 2 minute. U srednjoj posudi za miješanje pomiješajte 2 žlice nezaslađenog nasjeckanog kokosa, 2 žlice nasjeckanih oraha makadamije i 1 šalicu grubo nasjeckanog manga. Na svaku polovicu pečenu na žaru nakapajte dodatnu žličicu kokosovog ulja, a zatim žlicom na vrh stavite mješavinu kokosa i manga.
Druga ideja za međuobrok s avokadom je salata od tune u kombinaciji s sirom cheddarom i vlascem. Ocijedite jednu konzervu tune od 5 unci i u zdjeli srednje veličine pomiješajte tunjevinu, 1 stabljiku mljevenog celera, 1 žlicu majoneze te sol i papar. Rasporedite preko prepolovljenih avokada i pospite 2 unce nasjeckanog cheddara. Pecite dok se cheddar ne otopi i ne počne smeđiti, oko 1 minutu. Pospite vlascem i poslužite.