Ova svježa i aromatična marinada vrlo je jednostavna i dovesti će vašu janjetinu ispod peke do savršenstva.
Sastojci za marinadu za janjetinu ispod peke:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 2 kilograma janjećeg leđa ili debljeg rebra
- 4 češnja češnjaka mljevena
- 1 žlica nasjeckanog svježeg ružmarina
- 1 1/4 žličice košer soli
- 1/2 žličice mljevenog crnog papra
- korica 1 limuna
- 1/4 šalice maslinovog ulja
Marinada za janjetinu ispod peke priprema:
Da bi dobili idealnu marinadu za janjetinu ispod peke pomiješajte češnjak, ružmarin, sol, papar, koricu limuna i maslinovo ulje u posudi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marinadu prelijte preko janjećih kotleta, pazeći da ih preokrenete da se potpuno prekriju marinadom.
Pokrijte i marinirajte janjetinu u hladnjaku najmanje 1 sat, a možete i preko noći.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa