razgledavanje nepcima /

Ludi sladoledi: Isprobali smo okus cikle, borovih iglica, plavog sira

Taman je dovoljno zatoplilo da nam se na meni vrate sladoledi, i to ne bilo kakvi! Edita Misirić otkrila je slastičarnicu u kojoj svi oduševljeno ližu sladolede od borovih iglica, pljesnivog sira, vina, pa čak i cikle. Jesu li nas okusi oduševili koliko i sama ideja?

17.12.2014.
17:56
VOYO logo

Borove iglice u adventskom vijencu na samome ulazu nisu jedine koje su nas dočekale u samoborskoj slastičarnici. Pripremao se i sladoled od borovih iglica! Baza od domaćeg mlijeka, slatkog vrhnja i šećera bila je već ohlađena i spremna!

Uz ljekovitost sirupa, ovaj je sladoled zdraviji jer u njemu nema umjetnih aroma, emulgatora i stabilizatora. Ivana ga radi baš po starinski. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je maleni stroj radio, bacili smo oko i na ostale neobične sladoledne okuse. Ovaj put, prigodno, razgledavali smo nepcima! Cikla, đumbir, plavi sir, brie sir, buča samo su neki od okusa koje smo kušali.

Predrasude su tu da se ruše, a i sladoled da se kuša. Čak i zimi, čak i od cikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu pogledajte izradu ovih neobičnih sladoleda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo