Krumpir kao prilog /

Krumpir u vatrostalnoj posudi - recept i priprema

Image

Krumpir pripremljen u vatrostalnoj posudi ima posebno dobar okus. Kako pripremiti krumpir u vatrostalnoj posudi?

22.1.2022.
12:25
VOYO logo

Krumpir u vatrostalnoj posudi pripremite i poslužite kao prilog glavnom jelu. Kako pripremiti krumpir u vatrostalnoj posudi?

Sastojci za krumpir u vatrostalnoj posudi:

  • krumpir za pečenje
  • ulje
  • sol
  • papar

Krumpir u vatrostalnoj posudi priprema:

Zagrijte pećnicu na otprilike 220 stupnjeva Celzijusa. Krumpir narežite na sitne ploške pa premažite s malo ulja i začina, te nakon toga pecite u vatrostalnoj posudi oko 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim smanjite pećnicu na 190 stupnjeva i pecite krumpir još oko sat vremena. Prilikom pečenja krumpira vatrostalnu posudu možete prekriti folijom.

Krumpir u vatrostalnoj posudi prekriven folijom pecite oko pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo