Krumpir u vatrostalnoj posudi pripremite i poslužite kao prilog glavnom jelu. Kako pripremiti krumpir u vatrostalnoj posudi?
Sastojci za krumpir u vatrostalnoj posudi:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- krumpir za pečenje
- ulje
- sol
- papar
Krumpir u vatrostalnoj posudi priprema:
Zagrijte pećnicu na otprilike 220 stupnjeva Celzijusa. Krumpir narežite na sitne ploške pa premažite s malo ulja i začina, te nakon toga pecite u vatrostalnoj posudi oko 25 minuta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zatim smanjite pećnicu na 190 stupnjeva i pecite krumpir još oko sat vremena. Prilikom pečenja krumpira vatrostalnu posudu možete prekriti folijom.
Krumpir u vatrostalnoj posudi prekriven folijom pecite oko pola sata.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa