Krumpir kao prilog /

Krumpir u vatrostalnoj posudi - recept i priprema

Image

Krumpir pripremljen u vatrostalnoj posudi ima posebno dobar okus. Kako pripremiti krumpir u vatrostalnoj posudi?

22.1.2022.
12:25
VOYO logo

Krumpir u vatrostalnoj posudi pripremite i poslužite kao prilog glavnom jelu. Kako pripremiti krumpir u vatrostalnoj posudi?

Sastojci za krumpir u vatrostalnoj posudi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • krumpir za pečenje
  • ulje
  • sol
  • papar

Krumpir u vatrostalnoj posudi priprema:

Zagrijte pećnicu na otprilike 220 stupnjeva Celzijusa. Krumpir narežite na sitne ploške pa premažite s malo ulja i začina, te nakon toga pecite u vatrostalnoj posudi oko 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim smanjite pećnicu na 190 stupnjeva i pecite krumpir još oko sat vremena. Prilikom pečenja krumpira vatrostalnu posudu možete prekriti folijom.

Krumpir u vatrostalnoj posudi prekriven folijom pecite oko pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo