Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kruh od heljdinog brašna - recept i priprema

Jeste li probali kruh od heljdinog brašna? Donosimo recept kako napraviti domaći kruh od heljdinog brašna.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iskoristite heljdino brašno i napravite domaći kruh. Postoje različiti recepti kako se radi kruh od heljdinog brašna, donosimo jednostavan i ukusan recept. Ovaj recept je za proteinski kruh od heljdinog brašna koji možete prilagoditi svom ukusu.

Kruh od heljdinog brašna sastojci:

25 dkg brašna od heljde

15 dkg brašna od slanutka

5 dkg tapioka škroba

2 žličice praška za pecivo bez glutena

žličica soli

4 jaja

250 ml bademovog mlijeka

2 žlice maslinovog ulja

15 dkg proteinskog praška po izboru

Kruh od heljdinog brašna priprema:

Pomiješajte brašno od heljde, brašno od slanutka, tapioka škroba, prašak za pecivo i sol. Zasebno umutite jaja, mlijeko i maslinovo ulje.

Napravite glatku smjesu od svih sastojaka, dodajte proteinski prah i premjestite u lim za pečenje.

Pecite kruh na 180 stupnjeva Celzijusa oko 45 minuta. Kruh od heljdinog brašna je gotov, najbolji je kada se ohladi prije rezanja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike