Kolač sa sirom /

Krema za cheesecake - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Krema za cheesecake najvažniji je dio ovog deserta stoga vam donosimo recept za najbolju kremu sa sirom.

22.1.2022.
14:31
Pixabay
VOYO logo

Najbolja krema za cheesecake jest ona koja nije ni previše slatka, ni previše kisela. Isto tako, najbolja krema za cheesecake je ona koja je brzo gotova. Slastičari stalno govore kako je njihova krema za cheesecake najbolja, no sljedeći sastojci su vam potrebni kako biste zaista dobili najukusniju kremu:

  • 500 g svježeg ili krem sira
  • 2 jaja
  • 1 ocijeđeni limun
  • šećer
  • vanilin šećer
  • 360 g kiselog vrhnja

Svježi ili krem sir izmiksajte s jajima, sokom od limuna, 2 žlice šećera i jednim vanilin šećerom. Prelijte biskvit ili kekse (ovisno koji cheesecake slažete) te pecite 20 minuta na 170 stupnjeva. Za to vrijeme izmiksajte kiselo vrhnje, 2 žlice šećera i jedan vanilin šećer. Kada je prvi dio kreme gotov, izvadite i prelijte ovu drugu preko nje. Ostavite u ugašenoj pećnici još 5 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koji ćete način raditi biskvit te hoćete li ovom desertu dodati npr. šumsko voće, na vašem je izboru, no ono što znamo je da je ovo najbolja krema za cheesecake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo