Najbolja krema za cheesecake jest ona koja nije ni previše slatka, ni previše kisela. Isto tako, najbolja krema za cheesecake je ona koja je brzo gotova. Slastičari stalno govore kako je njihova krema za cheesecake najbolja, no sljedeći sastojci su vam potrebni kako biste zaista dobili najukusniju kremu:
- 500 g svježeg ili krem sira
- 2 jaja
- 1 ocijeđeni limun
- šećer
- vanilin šećer
- 360 g kiselog vrhnja
Svježi ili krem sir izmiksajte s jajima, sokom od limuna, 2 žlice šećera i jednim vanilin šećerom. Prelijte biskvit ili kekse (ovisno koji cheesecake slažete) te pecite 20 minuta na 170 stupnjeva. Za to vrijeme izmiksajte kiselo vrhnje, 2 žlice šećera i jedan vanilin šećer. Kada je prvi dio kreme gotov, izvadite i prelijte ovu drugu preko nje. Ostavite u ugašenoj pećnici još 5 minuta.
Na koji ćete način raditi biskvit te hoćete li ovom desertu dodati npr. šumsko voće, na vašem je izboru, no ono što znamo je da je ovo najbolja krema za cheesecake.