Desert / Koji je najbolji krem sir za kolače? Kako iskoristiti krem sir za kolače?

Image
Foto: Pixabay

Koji se krem sir koristi za kolače? Pripremite ovu jednostavnu glazuru od krem ​​sira za kolače poput kolača od mrkve, peciva s cimetom ili čokoladnih kolača.

14.12.2022.
16:18
Pixabay
VOYO logo

Krem sir za kolače se može iskoristiti na više načina. Danas koristimo krem sir za kolače u izradi glazure. Ovaj recept za klasičnu glazuru od krem ​​sira kombinira maslac, šećer u prahu i punomasni krem ​​sir. Važno je koristiti punomasni krem ​​sir za kolače.

Glazura s krem sirom za kolača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 100 g maslaca, omekšalog
  • 1 žlica soka od naranče (po želji)
  • 100 g šećera u prahu, prosijanog
  • 200 g punomasnog krem ​​sira

Kako iskoristiti krem sir za kolače u ovom receptu za glazuru od krem sira?

Istucite omekšali maslac da postane mekan i ujednačen. Dodajte sok od naranče, ako koristite, zatim šećer u prahu. Miješajte dok ne dobijete glatku, mekanu konzistenciju maslaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte krem ​​sir za kolače i izradite ga nemojte ga tući, samo polako miješajte drvenom kuhačom. Ovisno o tome koliko je smjesa mekana, možda ćete je htjeti staviti u hladnjak na 10 minuta u ovom trenutku. Ako je tekuće, ponovno će se stvrdnuti. Treba biti razmaziv i ne smije curiti s torte. To je to, glazura za kolače napravljena od krem sira za kolače može se iskoristiti za bilo koji kolač po vašoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo