Batat je vrsta korjenastog povrća koje se može jesti na mnogo različitih načina. Batat se može kuhati, peći ili pržiti. Također se mogu zgnječiti i napraviti pomfrit od batata. Slatki krumpir je izvrstan izvor vitamina A, vitamina C, kalija i vlakana. Saznajte kako začiniti batat.
Neki ljudi vole jesti slatke krumpire s maslacem ili šećerom na vrhu, dok drugi vole dodati sol i papar. Neki ljudi čak vole dodati cimet ili smeđi šećer na slatke krumpire prije nego što ih peku u pećnici oko sat vremena na 180 stupnjeva celzija. Pa kako onda začiniti batat?
Dok je slatki krumpir ukusnog okusa uz samo posipanje soli i papra, malo dodatnih začina zaista podiže okus. Ako ovom receptu želite dodati toplinu, slanu vibru, pokušajte s pečenjem s mješavinom kima, češnjaka u prahu, paprike, soli i papra. To je super način kako začiniti papar.
Kako biste začinili batat sve začine pomiješajte i pospite po batatu. Nemojte pretjerati sa začinima da ne biste dobili batat koji je nemoguće konzumirati. Nakon što začinite batat pripremite ga prema vašem dosadašnjem receptu. Ako želite jači okus začina, ostavite batat u marinadi neko vrijeme. Sada ste sigurni kako začiniti batat.