Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se kuha kisela repa? Koliko dugo se kuha kisela repa?

Kuhanje kisele repe idealno je za hladnije dane da se ugrijete i zasitite. Kiselu repu također možete skuhati i s grahom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kisela repa odlična je namirnica koja osim što je hranjiva je vrlo ukusna. Najpopularnije jelo s kiselom repom je - varivo grah s kiselom repom. Kako se kuha kisela repa?

Sastojci koji će vam biti potrebni kako bi kuhali kiselu repu su:

1 kg repe

750 g junetine

250 g suhe svinjetine

300 g graha

lovorov list

1 luk

3 češnja češnjaka

žlica brašna

sol

papar

ulje

mljevena crvena paprika

Upute kako se kuha kisela repa:

Meso narežite i stavite u lonac s vodom da se kuha.

Nakon 30 minuta dodajte i kiselu repu. Ako smatrate da je repa previše kisela možete ju malo isprati vodom. Dodajte i lovorov list.

Dodajte još vode po potrebi.

U drugom loncu skuhajte grah i pasirajte ga te zatim dodajte uz kiselu repu. Dodajte i češnjak.

Na ulje u tavici stavite luk i brašno i nakon što dobije boju dodajte i mljevenu papriku. Dodajte vode i ulijte u lonac s kiselom repom.

Sve zajedno kuhajte još 10 do 15 minuta i začinite soli i paprom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike