Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako napraviti umak za pohano meso?

Pohano meso ukusno je samo po sebi, no uz pravi umak postaje savršeno. Kako napraviti umak za pohano meso?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Umak uz pohano meso upotpunit će ovo glavno jelo. Pripremite egzotičan umak za pohano meso i uživajte u ukusnim zalogajima. Kako napraviti umak za pohano meso?

Sastojci za umak za pohano meso:

¾ šalice meda

⅓ šalice soja umaka

¼ šalice tamno smeđeg šećera

¼ šalice soka od ananasa

1 limun

2 žlice jabučnog octa

2 žličice maslinovog ulja

1 žličica mljevenog crnog papra

¼ žličice kajenske paprike

½ žličice paprike

¼ žličice češnjaka u prahu

Kako napraviti umak za pohano meso:

Kako biste napravili ukusan umak za pohano meso pomiješajte med, sojin umak, sok od ananasa i limuna, jabučni ocat, maslinovo ulje, smeđi šećer i začine u loncu srednje veličine, na srednje laganoj vatri.

Povremeno promiješajte sastojke vašeg umaka za pohano meso, kako se ne bi zalijepili za dno vaše posude. Miješajte sve dok umak ne počne ključati, a zatim smanjite vatru da zakuha i kuhajte nepoklopljeno 15 minuta ili dok se smjesa ne pretvori u sirup.

Nakon što ste završili s termičkom obradom, najbolje će biti da pripremljeni umak za pohano meso ohladite u hladnjaku na nekoliko sati, a zatim ga možete poslužiti sa svježe pečenim pohanim mesom i uživajte u bogatstvu okusa.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike