Francuski začin /

Kako napraviti slastan Quiche s porilukom na hrvatski način

Image
Foto: YouTube/Francuski začin, Hrvatski način

Pogledajte u videu food blogerice Ivane Perić Rabhi kako jednostavno napraviti ukusan i slasan Quiche s porilukom

24.5.2018.
15:27
YouTube/Francuski začin, Hrvatski način
VOYO logo

Francuska je poznata po svojim slanim pitama diljem cijelog svijeta, ali manje je poznato da najslavnija pita, Quiche Lorraine. Quiche je ukusno jelo koje se sastoji od korica tijesta punjenih jajaima, mlijekom ili vrhnjem i sirom, mesom, plodovima mora ili povrćem. Quiche se može poslužiti vruć ili hladan. Sastavni je dio francuske kuhinje, ali je vrlo popularan i u drugim zemljama, posebno kao party hrana.

Ivana Perić Rabhi, food blogerica koja stoji izaFrancuski začin na hrvatski način, zadnjih deset godina živi na relaciji Hrvatska - Francuska i strasna je ljubiteljica kuhanja od malih nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je prvi put probala francusku autohtonu kuhinju, bila joj pomalo čudna. No, ubrzo je naučila uživati u hrani kao prava Francuskinja, a sad svoju ljubav prema fancuskoj kuhinji dijeli i s nama. Pogledajte u njezinom videu kako jednostavno napraviti Quiche s porilukom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanu Perić Rabhi možete pratiti na InstagramuFacebooku i YouTube-u

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo