Kuharica / Kako marinirati meso za gulaš?

Image
Foto: Pixabay

Gulaš bez dobro pripremljenog mesa nije pravi. Kako marinirati meso za gulaš?

3.3.2023.
12:10
Pixabay
VOYO logo

Kada se odlučite za pripremu gulaša, imajte na umu da je meso njegov najvažniji sastojak pa je potrebno uložiti malo više truda u njegovu pripremu.

Kako bi samo meso za gulaš u konačnici bilo što ukusnije i podatnije, najprije marinirajte govedinu u crnom vinu u staklenoj posudi za pečenje, u hladnjaku najmanje tri sata, mada je bolje da meso u sosu odleži što je moguće dulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon polovice vremena mariniranja, okrenite meso kako bi s obje strane u potpunosti upilo vinske sokove. Važno je naglasiti da meso za gulaš prije procesa mariniranja nije potrebno začinjavati već ćete to učiniti nakon što ga obrišete papirnatim ručnicima.

Vino nakon mariniranja nemojte bacati, jer ga možete vrlo efikasno iskoristiti u vašem gulašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo