Vrhnje za kuhanje je sastojak mnogih jela.Njegova konzistencija ga razlikuje od ostalih vrsta vrhnja, ali i razina masnoće. Upravo zbog te masnoće treba pripaziti u što sve ga dodajte. Ali koji su sve načini kako koristiti vrhnje za kuhanje?
Kako koristiti vrhnje za kuhanje?
Napravite dekadentni umak za tjesteninu. Dodajte malo vrhnja za kuhanje u juhu ili u bilo koje drugo jelo da bude malo kremasto. Napravite slasticu od vrhnja za kuhanje. Možete malo dodati u kajganu kako bi bila ukusnija. Isto tako od vrhnja za kuhanje možete napraviti i sir. Mogućnosti su beskrajne. To su sve načini kako koristiti vrhnje za kuhanje.
Mogu li umjesto vrhnja za šlag koristiti vrhnje za kuhanje? Kako koristiti vrhnje za kuhanje?
Ako recept zahtijeva korištenje vrhnja u tekućem obliku, onda možete koristiti vrhnje za kuhanje. Ako želite napraviti šlag potrebno je koristiti vrhnje koje sadrži najmanje 32% masnoće. Tako da vrhnje za kuhanje ne možete koristiti kao vrhnje za šlag.