Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako ispeći smrznuti pomfrit

Zanima vas kako napraviti pomfrit kao u restoranima brze hrane? Donosimo kako ispeći smrznuti pomfrit da bude hrskav izvana, ali mekan iznutra.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sve što trebate kako bi ispekli smrznuti pomfrit je posuda, ulje ili mast, ovisi o preferencijama te zamrznuti pomfrit. U ovom članku ću dati recept kako ispeći smrznuti pomfrit na ulju.

Ulijte ulje u posudu te stavite na vatru. Vrlo je bitno da vatru ne pojačate do kraja, nego ostavite na srednje jakoj vatri kako se krumpirići ne bi prepekli izvana a ostali sirovi iznutra. Kada se ulje zagrije, ubacite željenu količinu krumpirića u posudu. Važno je da svi krumpirići budu ispod visine ulja. Pomfrit pomiješajte nekoliko puta tijekom pečenja kako se ne bi zalijepili za rub posude ili jedni za druge.

Ostavite na vatri 7 do 8 minuta. Ukoliko volite hrskaviji pomfrit, izvadite ga iz posude i ocijedite, zatim vatru pojačajte do kraja te kada se ulje dovoljno zagrije vratite ih u posudu dok ne porumene. Ponovno ih izvadite iz posude i ocijedite. Ukoliko želite manje hrskavi pomfrit ostavite na srednje jakoj vatri još nekoliko minuta dok blago ne porumene te ih ocijedite i izvadite. Posložite krumpir na papirnate ručnike kako bi ručnici upili mast iz pomfrita.

Sada kada znate kako ispeći smrznuti pomfrit uvijek će biti kao iz restorana. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike