Glavno jelo /

Kako ispeći sočni i mekani buncek u pećnici?

Image
Foto: Pixabay

Kako ispreći sočni i mekani buncek? Postupak pripreme bunceka je vrlo jednostavan, saznajte kako ispeći buncek.

30.1.2022.
11:18
Pixabay
VOYO logo

Ispeći buncek ne može biti lakše. Da biste napravili savršeni buncek, pirjajte ga u tavi na srednjoj vatri, pazeći da postane hrskav i smeđi.

Zatim premjestite bucek u lim za pečenje i ulijte juhu od povrća i sve željene začine. Poklopite i pecite u pećnicu na 200 stupnjeva Celzijusa 2 do 3 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko sati pečenja, buncek će dobiti nevjerojatan okus. Za jednostavne varijacije, možete dodati svježe začinsko bilje u buncek. Kreolski začin, začin za taco, talijanski začin, češnjak u prahu, svježi ružmarin i paprika samo su nekoliko ideja koje možete isprobati.

Kako biste napravili još hrskaviju koru, pržite buncek na tavi nekoliko minuta nakon što se ispeće u pećnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo