Jela s gljivama /

Ideje i recept kako pripremiti bukovače za ručak

Image
Foto: Pixabay

Pripremite bukovače kao glavno jelo i oduševite svoje ukućane. Kako pripremiti bukovače za ručak?

12.5.2023.
15:41
Pixabay
VOYO logo

Bukovače su gljive blage teksture, a vrlo su ukusne i mogu se pripremiti kao glavno jelo. Spoj gljiva bukovača, češnjaka i maslaca daju savršenstvo okusa. Kako pripremiti gljive bukovače otkriva recept.

Sastojci potrebni za pripremu bukovača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kg bukovača
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • žličica soja umaka
  • žlica maslaca
  • češanj češnjaka
  • peršin
  • sol
  • papar

Kako pripremiti bukovače:

Očistite bukovače i narežite na manje komade. Zagrijte maslinovo ulje i dinstajte bukovače na tavi. dodajte soja umak i kuhajte oko 3 minute. Nakon toga dodajte maslac i češnjak te kuhajte oko 2 minute. Na kraju začinite gljive bukovače sa soli i paprom, a i možete dodati peršin ili začin prema ukusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bukovače dinstane na tavi s aromom češnjaka i maslaca su gotove, najbolje su kada se posluže odmah tople. Poslužite ih uz salatu prema želji i uživajte u ukusnom ručku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo