Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna jedan je od načina kako možete pripremiti piletinu. Ovo brzo i jednostavno jelo oduševit će vaše ukućane.
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna sastojci:
4 pileća filea
10 dkg škrobnog brašna
1 dcl limunovog soka
4 dkg smeđeg šećera
0,3 dcl sojinom umaka
0,3 dcl sherry
2 dcl pileće juhe
mladi luk
sol
ulje
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna priprema:
Piletinu marinirajte u marinadi od smeđeg šećera, soka od limuna, sojinog umaka i suhog sherryja. Neka odstoji pola sata. Nakon toga uvaljajte piletinu u brašno i stavite pržiti u duboku masnoću.
U amrinadu još dodajte škrobno brašno i malo juhe te stavite na tavu par minuta kako biste dobili gusti umak.
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna je gotova i možete je poslužiti s umakom.
403 Forbidden