Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s piletinom /

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna

Kako pripremiti piletinu? Jeste li probali jelo Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna jedan je od načina kako možete pripremiti piletinu. Ovo brzo i jednostavno jelo oduševit će vaše ukućane.

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna sastojci:

4 pileća filea

10 dkg škrobnog brašna

1 dcl limunovog soka

4 dkg smeđeg šećera

0,3 dcl sojinom umaka

0,3 dcl sherry

2 dcl pileće juhe

mladi luk

sol

ulje

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna priprema:

Piletinu marinirajte u marinadi od smeđeg šećera, soka od limuna, sojinog umaka i suhog sherryja. Neka odstoji pola sata. Nakon toga uvaljajte piletinu u brašno i stavite pržiti u duboku masnoću.

U amrinadu još dodajte škrobno brašno i malo juhe te stavite na tavu par minuta kako biste dobili gusti umak.

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna je gotova i možete je poslužiti s umakom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike