Recept i priprema / Kako se priprema čokoladni cheesecake u čaši?

Image
Foto: Pixabay

Ove čokoladni cheesecake u čaši je kremast i ukusan. Čokoladni cheesecake u čaši izvrstan način da završite svaki obrok.

27.3.2022.
9:38
Pixabay
VOYO logo

Čokoladni cheesecake u čaši se priprema bez pečenja što ga čini još boljom opcijom za pripremu deserta.

Sastojci za čokoladni cheesecake u čaši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Paket petit keksa
  • 250 g krem sira, omekšanog
  • 80 ml sirupa od vanilije
  • 300 ml vrhnja za šlag
  • 100 g tamne čokolade, otopljene

Stavite kekse u blender i obradite dok se fino ne zgnječe jer upravo ovo je podloga za čokoladni cheesecake u čaši. Žlicom ravnomjerno rasporedite u čaše za posluživanje i stražnjom stranom žlice čvrsto pritisnite na dno posude.

Mikserom umutite krem ​​sir, sirup od vanilije i pola vrhnja u zdjeli dok ne postane glatko. Postupno dodajte čokoladu, miksajući dok se ne sjedini. Ravnomjerno žlicom rasporedite po podlozi od keksa. Stavite u hladnjak na 30 min da se stegne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čistim električnim mikserom umutite preostalu kremu u zdjeli dok se ne stvore mekani vrhovi. Žlicom prelijte čokoladnu smjesu po čokoladnom cheesecakeu u čaši. Čokoladni cheesecake u čaši je završen i spreman za poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo