Bukovače na tavi su omiljeni prilog koji odgovara uz gotovo bilo koju vrstu mesa. Bukovače na tavi biti će spremne za jelo već nakon 20 minuta!
Sastojci potrebni za bukovače na tavi:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 kg bukovača
- 3 češnja češnjaka
- maslac
- začini prema želji
Bukovače na tavi recept:
Gljive očistite i narežite ih. Češnjak također očistite i nasjeckajte na sitno. Maslac stavite na tavu da se rastopi pa na njega dodajte bukovače i češnjak. Kada tekućina ispari bukovače će postati hrskave i po tome ćete znati da su bukovače na tavi gotove. Na samom kraju pripreme, začinite bukovače začinima navedenim začinima ili začinima po želji, dobro promiješajte i poslužite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa