Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema biskvit sa oštrim brašnom?

Jeste li znali da je oštro brašno puno bolje za biskvite i kolače od glatkog brašna? Saznajte kako se priprema ukusni i mekani biskvit sa oštrim brašnom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovaj sočni biskvit sa oštrim brašnom predstavlja divnu poslasticu za popodnevni čaj ili kao temelj za vašu najdražu tortu. S tradicionalnom teksturom i mnogo različitih opcija za ukrašavanje, biskvit sa oštrim brašnom čini savršenu slavljeničku tortu.

Sastojci potrebni da se pripremi ukusan biskvit sa oštrim brašnom su:

250 grama oštrog brašna

200 grama šećera

120 grama mekog maslaca

140 ml mlijeka

4 jaja

1 žlica ekstrakta vanilije

Kada pripremate biskvit sa oštrim brašnom, najprije zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite dublji kalup za torte. U srednjoj posudi umutite maslac i šećer. Umutite jaja, jedno po jedno pazeći da se smjesa ne zgruša. Dodajte mlijeko, vaniliju i brašno, miješajući samo onoliko koliko je potrebno. Ulijte u pripremljen kalup za tortu.

Pecite biskvit sa oštrim brašnom otrpilike 60 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici dok čačkalica umetnuta u sredinu ne izađe čista. Biskvit sa oštrim brašnom će se malo povući sa stijenki posude kada je gotov. Ostavite biskvit da se ohladi u kalupu nekoliko minuta prije nego što ga izvadite na rešetku da se potpuno ohladi. Biskvit sa oštrim brašnom već je gotov i spreman za daljnji recept.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike