Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Deserti /

Kako se radi biskvit bez jaja i glutena?

Trebate pripremiti biskvit za omiljenu tortu te tražite zdravu alternativu? Biskvit bez jaja i glutena savršen je temelj za ukusan desert. Saznajte kako se priprema ukusan biskvit bez jaja i glutena.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ovaj ukusan recept za biskvit bez jaja, glutena i mlijeka je najzdraviji biskvit koji možete pripremiti. Najbolja stvar u vezi ovog biskivta bez jaja i glutena je što može poslužiti kao biskvit za svaku tortu koja zahtjeva ukusan i mekan biskvit.

Sastojci potrebni da se pripremi biskvit bez jaja i glutena su:

150 grama brašna

25 grama brašna od slanutka

125 grama šećera u prahu

75 ml ulja

125 ml vode

2 žličice ekstrakta vanilije

1 žličica octa

Ulje

Biskvit bez jaja i glutena priprema:

Prvo što trebate učiniti kada pripremate biskvit bez jaja i glutena je zagrijavanje pećnice. Utrljajte malo ulja oko unutrašnjosti dva okrugla kalupa za tortu. Stavite samodizajuće brašno i brašno od slanutka u zdjelu i promiješajte da se sjedine. Izmjerite šećer, ulje, vodu, ekstrakt vanilije i ocat u zdjelu za miješanje i dobro promiješajte. Prosijte pripremljenu smjesu brašna u zdjelu i tucite dok se ne sjedini.

Smjesu rasporedite u pripremljene kalupe za torte i zagladite vrhove. Biskvit bez jaja i glutena pecite 25 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici. Nakon 25 minuta, biskvit bez jaja i glutena je gotov i spreman za korištenje u nastavku vašeg recepta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike