Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Biftek punjen gorgonzolom

Biftek punjen gorgonzolom jelo je koje će oduševiti sve ljubitelje bifteka. Kako pripremiti biftek s gorgonzolom?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako biste pripremili biftek punjen gorgonzolom potrebno vam je oko 45 minuta, priprema je jednostavna samo pratite recept.

Biftek punjen gorgonzolom - sastojci:

80 dkg junećeg bifteka

2 grančice ružmarina

10 dkg sira gorgonzole

sol i papar

ulje

Biftek punjen gorgonzolom - priprema:

Mesu u komadu stavite na dasku te ga zarezujte kako biste ga rastorili i mogli puniti.

Meso začinite sa soli i paprom, premažite ulje, i na vrućoj tavi bez da ste ju namastili zapecite s obje strane po pola minute.

Nakon toga izvadite zapečeno meso da se ohladi, nadjenite sa izmrvljenim sirom gorgonzolom, savijte i vežite vezeicama.

Vratite svitak natrag u tavi, stavite uz njega grančice ružmarina, sve zajedno stavite u zagrijanu pečnicu i pecite na 250 stupnjeva oko 20 minuta. To je dovoljno za srednje pečeni biftek.

Meso izvadite na dasku, narežite i možete servirati biftek punjen gorgonzolom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike