Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
kako ga pripremiti? /

Bakalar ove godine upola jeftiniji nego prije 12 godina!

Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U većini hrvatskih domova na Badnjak će zamirisati bakalar. Jelo je to koje se već tradicionalno priprema dan prije Božića, iako ta riba uopće nije iz naših krajeva. Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti. Doznala je i zanimljiv podatak. Iako i dalje vrijedi za skupu namirnicu, ove je godine jeftiniji gotovo 50 posto nego 2002. godine. Više pogledajte u prilogu!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike