Play ponuda

MOŽE TO I BRŽE / Briljantan trik koji odleđuje stakla na autu u rekordnom roku: 'Kad pustite grijanje na šajbu, napravite još i ovo'

Foto: TikTok

Promjena štitnika za sunce može promijeniti grijanje vašeg automobila i spasiti vas zamrzavanja stakla na automobilu

2.12.2022.
23:09
TikTok
Play ponuda

U zimskim mjesecima najviše nas pati svako jutro naporan ritual odmrzavanja automobila.

Zbog dugog procesa koji uključuje metodu jednostavnog puštanja grijača na vjetrobransko staklo često možete zakasniti na posao.

Trik kojim štedite vrijeme

Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila trik za brže odmrzavanje automobila, koji vas neće koštati ni lipe više. Sara Deutsch objasnila je kako jednostavna promjena štitnika za sunce može promijeniti grijanje vašeg automobila.

Objasnila je kako bi vozači trebali spustiti vizire kada odleđuju automobil. Vozač bi trebao započeti ispuštanjem vrućeg zraka na prozor kao i obično, ali sa spuštenim vizirima. Proces odmrzavanja je puno brži nakon što završe jednostavan korak.

"Dakle, radim ovaj video svake godine. Ako imate vjetrobransko staklo koje je zaleđeno, obavezno spustite vizire, tako da zaustavi protok zraka i stvori brže odmrzavanje vašeg vjetrobranskog stakla. U suprotnom, možete osjetiti kako zrak izlazi ravno do vas”, rekla je žena.

Play ponuda

Koristan trik

Sarin video je skupio više od 2,8 milijuna pregleda, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni jednostavnim trikom.

“Ovo je zapravo prilično pametno. Kako se nisam sjetio toga”, rekao je jedan muškarac, dok je žena dodala: “Imam 40 godina i tek sam sad saznala za ovo!”

Izvor: Shutterstock