Play ponuda

WOW, ISPROBAVAMO! / Pokazala super trik za čišćenje slavina i postala viralna: 'Kamenac odlazi bez ribanja, a košta samo 30 centi'

Foto: TikTok

Suzy je otkrila na koji jednostavan način uklanja mrlje od vode bez ribanja slavine

22.2.2023.
9:21
TikTok
Play ponuda

Suzy često na svom TikTok profilu dijeli savjete i trikove za čišćenje koje je naučila.

Jednostavan sastojak uklanja sve

U jednom takvom videu, Suzy je otkrila jednostavan način za uklanjanje tvrdokornih mrlja od vode na slavini za samo 30 centi i to bez kemikalija.

"Ove slavine se čiste svaki dan i možete vidjeti da još uvijek imaju mrlje od tvrdokorne vode. Živim u području s takvom vodom i stvaraju se naslage", rekla je.

Srećom, postoji jednostavno rješenje da slavina zablista. Suzy je uzela pola limuna i počela ga trljati po svojim slavinama.

"Sada ih uvijek čistim limunom, nema ribanja. Samo utrljate limun na vrh i izgledat će doslovno kao nova i to je nevjerojatno jer sam koristila svakakve stvari da to skinem, a ovo je najlakši način."

Play ponuda

Ništa bez limuna

Možete kupiti pola kilograma limuna za 1,19 eura, što znači da će vas ovaj trik koštati samo 30 centi.

Za kraj, Suzy prelazi po slavinama čistom krpom kako bi provjerila je li slavina suha i bez tragova. Zatim čisti ostatak kupaonice, prvo ribajući kupaonske pločice i kadu.

Video je ubrzo postao viralan s više od 18.000 pregleda i 1000 lajkova. Ljudi su brzo počeli komentirati kako bi zahvalili Suzy što je otkrila svoj pametni trik s limunom.

Jedna osoba je napisala: "Ovo ću pokušati", a druga osoba je dodala: "Vau, to je nevjerojatno", piše The Sun.

Play ponuda
Izvor: TikTok