Feng shui / Što Feng shui kaže za postavljanje slika?

Kako prema Feng shui postaviti slike? Slike često krase police i zidove našeg doma, ali treba ih znati pravilno postaviti. Što Feng shui kaže za postavljanje slika?

3.6.2021.
10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Želite postaviti slike na zid ili police, ali kako prema Feng shui postaviti slike? Da biste pravilno postavili slike na zid ili police pratite Feng shui pravila.

Kako biste blokirali negativnu energiju u svom životnom prostoru, a omogućili pozitivnoj energiji da nesmetano dolazi u vaš životni prostor budite oprezni kod postavljanja slika. Slike stavite u dnevu sobu ili blovaonicu, ali pokušajte izbjeći postavljanje slika u spavaću sobu, dječju sobu i radnu sobu. Ako odlučite staviti slike u spavaću sobu onda neka to budu slike koje će vas opustiti, primjerice, motiv prirode.

Feng shui potiče postavljanje obiteljskih slika u dnevni boravak i blagovaonicu jer je to mjesto gdje se obitelj okuplja, te na taj način se obitelj povezuje. Kod odabira slika vodite računa da su svi s osmijehom na licu kako bi se širila pozitiva, a ako je moguće stavite ih nasuprot prozora tako da diretno prirodno svjetlo pada na njih i na taj način širi pozitivnu energiju.

Obiteljske slike nemojte postaviti u spavaću sobi, ali možete ih postaviti na kamin ako se u vašem stanu nalazi kamin. Kamin je idealno mjesto za postvaljanje obiteljskih fotografija.

Ako želite postaviti slike na stol, vodite računa o tome da su fotografije postavljene na stol nasuprot prozora, odnosno da su okrenute prema prozoru.

Ako želite postaviti slike prema Feng shui tada morate postaviti slike u okviru, odaberite odgovarajući okvir ovisno o svakoj slici.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali