Play ponuda

Prijateljice zabadaju nos u vašu vezu? Evo kad ih trebate poslušati, a kad ne

shimmer fallback

Kad je riječ o vama i vašem partneru, prijateljice ili smatraju da ste stvoreni jedno za drugo ili da ste par iz pakla.

21.7.2013.
12:25
Play ponuda

Kad je dobro poslušati prijateljice

Ako vam prijateljice kažu da govori ružno o vama, da gleda druge djevojke i šarmira ih, pa čak i vaše prijateljice, to je znak da se trebate maknuti od svog voljenog.

Prijateljice trebate poslušati i u ovim slučajevima:

Uz njega se ne možete opustiti i biti ono što jeste Ako ste u njegovom društvu neobično šutljivi, a inače ste prava pričalica te često preskačete neprikladne šale kako ne biste povrijedili njegov ego, imate problem.

Odustali ste od joge Ako vas prijateljice upozore da ste prošli mjesec propustili jogu ili odlazak u klub književnika, znači da su iskreno zabrinute za vas. To znači da ste se previše posvetili vezi i zbog partnera ste se počeli odricati svojih hobija. On bi morao imati razumijevanja za vaše interese i hobije.

Više nemate mišljenje o politici... ...ratu u Iraku, abortusu, religiji ili drugim društvenim pitanjima. Ako zapostavljate svoja društvena stajališta da biste podržali njegova, nešto nije u redu.

On je vaš jedini društveni život Iako kažete da živite svoj život s njim, prava je istina da ste zapravo sretni i bezbrižniji kad ste s prijateljicama nego sa svojim muškarcem.

Kad prijateljicama trebate uzvratiti kritikama

Osoba u kasnim 20-ima i ranim 30-ima već bi morala znati odabrati prijateljice. Trebate dobro procijeniti na koga možete računati kad vam je potrebna pomoć i čiji je savjet dobro poslušati.

Evo kad se prijateljicama trebate zahvaliti na savjetu i napraviti po svome:

Kad se osjećate ugodno, sigurno i znate da vas podržava Njegov smisao za humor je često prost, ali i vaš je. Možda će vaša prijateljica takav način humora smatrati ružnim i neprimjerenim, ali ako i vi dijelite takav smisao za humor, zapravo se odlično slažete sa svojom polovicom.

One su same i ogorčene Ako vam i nakon što ste protekli vikend proveli s njom u šoping-centru govori da vas nikad ne viđa, vaša je prijateljica ljubomorna i želi vas imati samo za sebe.

Odbija upoznati vašeg partnera Ne možemo suditi ljude ako ih nikad nismo upoznali. Ako vaša prijateljica samo na temelju vaših priča nema ništa lijepo za reći o vašem partneru, pozovite je na večeru i omogućite joj da ga vidi u pravom svijetlu.

One ne mare za vaše želje i potrebe Svi imamo prijateljice i rodbinu koji žele da se udamo za određenog tipa muškarca. I ako vaš odabranik nije njihov 'gospodin savršeni', vrlo će vjerojatno zanovijetati da 'vi možete puno bolje'. Suština svega je da ako vas partner podržava u svemu što radite i vi ste sretni pored njega, recite svojim voljenima da ste sretni i da bi oni trebali biti sretni zbog vas.

Play ponuda
Play ponuda