ŽENE, OVO JE ZA VAS / Napraviti će sve što poželite: Stručnjaci savjetuju da se poslužite ovim trikom i muškarci će vam jesti iz ruke

Image
Foto: Shutterstock

Sigurni smo da su sve žene bile u situaciji kada su od muškarca s kojim su u vezi traže nešto, a nisu to mogle dobiti - bio to mali znak pažnje, kompliment, lijepa riječ, putovanje, čak i dijete, postoji načini pomoću kojih od muškaraca možete dobiti sve što poželite

20.3.2023.
20:45
Shutterstock
Play logo

Nakon dugog radnog dana i gomilu obavljenih kućanskih poslova, normalno je da nemate volju voditi računa o tome kako se obraćate partneru. Međutim, nedostatak komunikacije se smatra glavnim krivcem za brojne svađe i prekide, a ako je vjerovati psiholozima, neki od sljedećih trikova garantirano pomažu da vaš partner, čak i poslije mnogo godina zajedničkog života ili braka, počne raditi ono što sve vrijeme očekujete od njega.

Molim i hvala

Možda zvuči staromodno i možda ćete se u početku osjećati kao da ste na nekom sastanku, ali riječi poput "hvala" i "molim" otvaraju mnoga vrata kada je u pitanju komunikacija ljudi. Nitko ne voli kada mu netko naređuje, pa i najomraženiji zahtjevi, poput npr. iznošenja smeća, bolje je proći kod vašeg partnera kada su formulirani na ljubazan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Partner će još bolje reagirati na vašu molbu, ako, dok mu se obraćate, stavite svoju ruku na njegovu. Dodir im pomaže da se fokusiraju na neku molbu", otkriva bračni savjetnik Tony Coleman.

Pokažite mu svojim primjerom

Žene imaju veliki problem s neurednošću svojih partnera koji po podu ostavljaju prljave čarape i mokre ručnike, a po podu prazne flaše i ostatke hrane. Umjesto zajedljivog prigovaranja, stručnjaci savjetuju da svojoj jačoj polovici pokažete "na djeu" što želite od njega.

"Muškarci vole obavljati zadatke i ispunjavati unaprijed zacrtane ciljeve", tvrdi psihijatar Johnatan Allpert. Priđite neurednoj površini s krpom i vrećom za smeće i bez tenzije mu pokažite što vi obično radite s mrljama od sosa i mrvicama od sendviča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ONE ZNAJU ŠTO ŽELE /

Tri razloga zbog kojih udane žene najčešće varaju svoje muževe: Muškarci će se poslije ovog puno toga zapitati

Image
ONE ZNAJU ŠTO ŽELE /

Tri razloga zbog kojih udane žene najčešće varaju svoje muževe: Muškarci će se poslije ovog puno toga zapitati

Iskreno recite što želite

Ukoliko već niste, vrijeme da ovo konačno naučite - prestanite pretpostavljati da je muškarcima jasno da vi ne možete dovlačiti teške vrećice iz dućana na peti kat ili da gurate kauč s jedne strane na drugu stranu. Sasvim suprotno vašim očekivanjima, njima ovakve stvari uopće ne padaju na pamet i zato im objasnite da su to aktivnosti koje zahtjevaju snagu i fizičku izdržljivost koju vi nemate. Stručnjaci savjetuju da jasno izrazite svoje želje i da će muškarac istog trenutka ostvariti vašu želju jer vaše priznanje u njima probudi suosjećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradite dobro ponašanje

Play logo

"Nakon uspješno obavljenog zadatka, nagradite supruga nečim u čemu ćete oboje uživati, npr. gledanje filmova ili večerom", predlaže Allpert. Većina žena energiju troši na rasprave jer muškarac ne primjećuje da one svakodnevno čiste, peru, peglaju i kuhaju umjesto da dobiju neku nagradu za to. Baš zato, promijenite pristup - nagradite vi njega čak i kada nije napravio ništa veliko. Budite sigurni da će on, zbog osjećaja srama, prvom sljedećom prilikom nagraditi vas.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo