Play ponuda

OPROSTITI ILI NE? / Uspješno vodio dvostruki život 20 godina: 'Moj muž ima dvoje djece s drugom, sad kužim kamo je odlazila lova'

Image
Foto: Shutterstock

Razočarana žena otkrila da joj muž već 20 godina vodi dvostruki život i plaća velike svote kako bi uzdržavao svoju tajnu obitelj

25.5.2022.
7:20
Shutterstock
Play ponuda

Neutješna žena se obratila Sunovoj stručnjakinji za bračne odnose Deidre Sanders te joj rekla: "Otkrila sam da moj muž već 20 godina vodi dvostruki život i plaća ogromne svote novca kako bi uzdržavao svoju tajnu obitelj. Uvijek mi je govorio da podržava obrazovni projekt u blizini Johannesburga, sada shvaćam da je financirao svoju ljubavnicu i dvoje djece u Južnoj Africi. Ovo je bilo totalni šok. Ne znam što da radim."

Dug brak

Zatim je dodala: "Ja imam 56, a on 58 godina. Vjenčali smo se prije 30 godina u našoj seoskoj crkvi i imali savršen dan vjenčanja. Imamo odraslu kćer i sina. Godinama smo bili sretni, unatoč tome što je moj suprug proveo duge periode radeći u inozemstvu. Naš seksualni život je oduvijek bio dobar i nikad nisam imala razloga sumnjati da je zalutao sve dok nisam naišla na e-mailove njegove druge žene u kojima ga traži dodatna sredstva. Žena se potpisala s: "Volim te i jedva čekam da se vratiš kući."

shimmer fallback
shimmer fallback

Suočavanje muža i žene

Anonimna žena je zatim rekla: "Nije mi mogao dati pravo objašnjenje kada sam se suočila s njim, ali je na kraju priznao da je započeo aferu jer je bio usamljen na radnim putovanjima u inozemstvu. Imaju dva dječaka od 15 i 17 godina. Nisam mogla vjerovati svojim ušima. Vara me dvije trećine našeg bračnog života. Njegov rad inženjera uvijek ga je odvlačio, a ja sam održavala stvari kod kuće, ali sve je to vrijeme svojoj ljubavnici plaćao velike svote novca. Uzavre mi krv od pomisli kako su naša djeca mogla imati koristi od tih sredstava."

"Rekla sam mu da mora završiti s njom ili će me izgubiti. Rekao mi je da se za sada seli k bratu da razmisli o tome. Tako sam zbunjena i ljutita. I dalje ga volim, ali ozbiljno razmišljam o pokretanju brakorazvodnog postupka", objasnila je žena.

shimmer fallback
shimmer fallback

Savjet stručnjakinje

Na njezinu priču joj je stručnjakinja za bračne odnose Deidre odgovorila: "Oboje morate riješiti bol. Ako se želi vratiti vama, morat će se jako potruditi kako bi obnovio povjerenje, a ako ga želite nazad, morate moći vjerovati da je konačno iskren prema vama. To je težak zadatak i vjerojatno će vam trebati pomoć savjetnika ako želite na siguran način osloboditi sav taj bijes. Mnogo je pitanja na koja treba odgovoriti. Morao je znati da ćeš jednog dana otkriti istinu", piše The Sun.

Image
'VIŠE NISAM SPONZORUŠA' /

Ljudi je razapinju jer se udala za 30 godina starijeg: 'Ovo su najbizarnija pitanja koja mi postavljaju'

Play ponuda
Play ponuda