MA KOJE VJENČANJE IZ BAJKE?! OVO JE BIO CIRKUS: / 'Toliko se napila da se upi*ala u gaće. Nosili su je u sobu da je presvuku'

Ne znamo ni sami što je gore - kada se napije mladenka, mladoženja, kum ili - mladenkina majka

11.12.2020.
19:36
shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi mladenci, naravno, priželjkuju vjenčanje iz snova - opušteno slavlje bez ekscesa i nepredviđenih situacija. No, koliko god oni isplanirali svaki korak, ponekad se dogodi nešto što na koncu upropasti cijeli doživljaj.

Na forumu Mumsnet, ljudi su ispričali najgore situacije kojima su svjedočili kao uzvanici na nečijem "posebnom" danu. Sudeći prema ispovijestima, bilo je itekako posebno, ali ne onako kako su to zamislili mladenci.

Za sve je kriv alkohol

"Kum je toliko popio da je počeo neprimjereno dirati žene, a svaka od njih bila je tamo s partnerom, koji nije mogao mirno sjediti i šutjeti pa ga je - udario. Dobio je nekoliko udaraca jer se nije mogao obuzdati", napisala je jedna korisnica.

Da bi dozu alkohola na svadbama trebalo smanjiti, potvrđuje i situacija koju je opisala još jedna anonimna žena.

"Bilo je to na vjenčanju moje rođakinje. Njezin novopečeni suprug toliko se napio da je pokušao poljubiti mene, pa drugu sestričnu, pa djeverušu. Zatim se ispovraćao u predvorju hotela, a onda svima objavio da je već mjesecima u vezi s jednom od djeveruša. Papire za razvod rođakinja je zatražila prije nego što su uspjeli razviti fotografije", otkrila je.

Kada te osramoti - kum

Može li gore od toga da te najbolji prijatelj, kojega si odabrao za kuma, osramoti pred svima? Upravo je to doživio ovaj nesretni mladoženja.

"Kum je tijekom svoga govora pokazivao fotografije mladoženje s momačke večeri, gdje se zabavljaju s drugim ženama. Obitelj mladenke bila je užasno ljutita", ispričao je netko. Javio se i jedan muškarac koji je rekao da nisu uvijek muškarci ti koji popiju previše.

"Bio sam na jednom vjenčanju gdje se mladenka toliko napila da je odmah nakon crkve morala otići spavati. Nije se mogla otrijezniti i cijelo slavlje prošlo je bez nje. Bilo je jako neugodno, moram priznati", kazao je forumaš.

Problematična mladenkina majka

Da ponekad zabavu mogu upropastiti i majke mladenki, otkrila je jedna žena, koja je napisala: "Žena se toliko napila da je počela mokriti u donje rublje. Jedan od njezinih sinova morao ju je nositi u sobu da je presvuku, a svi su vidjeli što se dogodilo."

Neki ljudi, inače djelatnici hotela u kojima se organiziraju vjenčanja, ispričali su i da jako puno slavlja završi masovnom tučnjavom, a za sve je kriv - alkohol.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali