Play ponuda

SUPROTNOSTI SE NE PRIVLAČE / Partnerica ga moli da bude grublji u krevetu, a on ne zna što bi: 'Nježan sam, a djevojka želi da joj to radim jer voli modrice'

Foto: Shutterstock

31-godišnjak se našao u problemu jer je romantičan, a njegova djevojka voli grubi seks pa ga moli da bude 'nastran'

9.3.2023.
18:49
Shutterstock
Play ponuda

Jedan muškarac je odlučio potražiti pomoć od psihijatrice jer ne zna kako se ponašati s partnericom koja želi da ju pljeska po tijelu i da bude grublji.

Tako je psihijatrici opisao svoju situaciju: "Djevojka me zamolila da je jako ispljuskam dok se seksamo jer želi da ostavim trag. Ona ima ukus za prilično ekstreman seks, što ja nemam. Ne želim je povrijediti, ali ne znam kako reći ne, a da ne pomisli da sam dosadan u krevetu. Ja imam 31 godinu, ona ima 36 godina i puno je iskusnija. Zajedno smo osam mjeseci i stvarno sam se zaljubio u nju."

Voli grubi seks

"Slobodno priznaje da je oduvijek bila za nastraniju stranu seksa. Voli igranje uloga i dotjerivanje. Rado ću joj staviti povez preko očiju ili lisice, iako me to ne pali na isti način kao nju. Običan seks joj je previše dosadan. Ako nema elementa opasnosti ili rizika, ona se neće seksualno uzbuđivati. Najviše je odbija vođenje ljubavi u krevetu, u našoj spavaćoj sobi. Smatra da je misionarski položaj za umirovljenike", objasnio je.

Zatim je opisao koje su njezine želje: "Nakon nekoliko pića odvući će me u lokalni park ili uličicu iza puba na seks. Oduševljava je pomisao da će biti otkrivena. Slažem se s tim, ali istina je da više volim da je seks nježan, pun ljubavi i siguran. Ja sam zapravo staromodni romantičar i ne volim ništa više od vođenja ljubavi u toplom i čistom krevetu. Već neko vrijeme traži da je žestoko ispljuskam. Želi da joj obrazi pocrvene. Za nju su modrice znak ljubavi, ali nikad ne bih udario ženu, tako sam odgojen, čini se uvredljivim. Bojim se da će, ako kažem ne, ona reći da nismo seksualno kompatibilni i ostaviti me."

Izvor: Shutterstock

Nisu kompatibilni

Na to mu je odgovorila psihijatrica: "Nitko, muškarac ili žena, nikada ne bi trebao učiniti nešto što mu stvara nelagodu samo da bi njegov partner bio sretan. Imaš pravo reći ne, a ako te voli, trebala bi prihvatiti tvoju odluku. Moraš biti iskren s njom."

Izvor: Shutterstock

"Recite joj koje su vaše granice. Možda biste mogli razgovarati o svojim fantazijama koje vas uzbuđuju i istražiti druge seksualne aktivnosti u kojima biste oboje mogli uživati, a koje nisu opasne. Nažalost, njezin ukus za nastrani seks vjerojatno je duboko ukorijenjen i to može značiti da niste seksualno kompatibilni, ali ako se volite, možda ćete uspjeti pronaći kompromis", savjetovala mu je psihijatrica, piše The Sun.

Play ponuda