Indija je jedna od najteže pogođenih zemalja drugog vala koronavirusa. Broj smrtnih slučajeva je velik, u bolnicama nedostaje boca s kisikom i ljudi gube svoje najmilije.

Usred ove situacije dogodio se bizaran incident u Maharashtri, gdje je Covid-19 pozitivna žena iz nesvijesti došla k sebi nekoliko minuta prije nego što je kremirana. Incident je sve ostavio u šoku. Vjerovalo se da je starija žena mrtva. Kasnije je hospitalizirana.

Policija sve potvrdila

Naime, žena po imenu Shakuntala Gaikwad (76) iz sela Mudhale prije nekoliko dana testirana je na koronavirus i bila je u kućnoj karanteni. Članovi obitelji odveli su je 10. svibnja u bolnicu Baramati nakon što joj se stanje pogoršalo.

No, ona nije dobila bolnički krevet i obitelj je vani čekala u vozilu. Nesretna žena polako je ostala bez svijesti. Članovi njene obitelji vjerovali su da je preminula i odmah su se počeli pripremati za njen pogreb. Ali na njihov šok, neposredno prije kremiranja, žena je otvorila oči, piše Pinkvilla.

Čim se osvijestila, počela je plakati i hitno je prebačena u Silver Jubilee bolnicu na daljnje liječenje. Policija je također potvrdila incident.