Jesensko vrijeme donosi pregršt toplih i aromatičnih okusa, savršenih za hladnije dane. Kroz bogatstvo sezonskih namirnica poput gljiva i orašastih plodova, možete stvoriti jela koja čine fantastični spoj fine hrane i nostalgije koju takva hrana budi u nama.
U četvrtoj epizodi gastro specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR na repertoaru našeg chefa Tomislava Špičeka pronašao se jedan baš pravi jesenski specijalitet. Pripremite se, jer na meniju su domaći široki rezanci s finim mirisnim gljivama, orasima i mladim špinatom!
Domaći rezanci po bakinom receptu
Ovom prilikom našem je chefu u goste stigla Csilla Barath Bastaić, nagrađivana kazališna, filmska i TV glumica. Uz to što je vrlo talentirana glumica, Csilla je pokazala da se odlično snalazi i u kuhinji pa je na sebe preuzela pripremu tijesta za domaće rezance.
Za to vrijeme, chef Špiček je pripremao sve što je potrebno za fini umak od ukusnih svježih gljiva, malo sjeckanih oraha i mladog špinata.
A kako im je ispao ovaj popularni jesenski specijalitet koji ćete poželjeti pripremiti kod kuće, možete pogledati u četvrtoj epizodi specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR. Četvrta epizoda je na rasporedu u nedjelju u 20.20 sati, dok će se repriza emitirati u subotu oko 16.20 sati na glavnom kanalu RTL-a.
I u ovom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR, a ostale sezone kulinarskih specijala sa Špičekom by SPAR dostupne su na linku.
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.