'ŠEŠIR OD ŠEĆERNE VUNE'

ZNAMO DA VAS ZANIMA: Ovo je tajna popularne Trumpove frizure

Osim po svojim ‘osebujnim’ izjavama, novoizabrani američki predsjednik Donald Trump prepoznatljiv je i po svojoj frizuri, a mnogi se pitaju je li to uistinu njegova kosa ili pak tupe.

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump poznat je po svojoj uvijek postojanoj frizuri, a i dan danas vode se rasprave o tome je li u pitanju prirodna kosa ili tupe.

POLAKO, ON UOPĆE NIJE IZABRAN: Još uvijek je moguće da Donald Trump ne bude predsjednik SAD-a!

U knjizi Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump objavljenoj 1993. spominje se i da se Trump navodno podvrgnuo operaciji vlasišta jer je želio postići bujniju kosu, no to nije uspješno završilo. Navodno je zbog toga čak fizički napao bivšu suprugu Ivanu Trump jer mu zahvat nije donio željene rezultate. No kasnije su ovu priču opovrgnuli i Trump i njegov odvjetnik.

Trump je očito svjestan da je njegova frizura jednako popularna kao i on pa je tijekom gostovanja u NBC-jevoj emisiji Tonight show voditelju Jimmyju Fallonu čak dopustio da mu malo razbaruši kosu. Tada se vidjelo da su mu dugi pramenovi začešljani unatrag, pa su ipak glasine o tupeu pale u vodu. Da mu je kosa prirodna, potvrdila je i Trumpova bivša frizerka Amy Lasch za Mirror.

“Ima stvarno dugu kosu i češlja je unatrag. Uvijek se sam češlja. To je doista njegova kosa, nema nikakve ekstenzije. Kada sam mu vidjela stražnji dio kose, vidjela sam da to nije šišao profesionalni frizer. Bilo je strašno. Kosa mu je bila ravno rezana, a boja neujednačena. Vidjelo se da posao nije obavljen kako treba. Samo mu je vrh kose bio obojen, a ono ispod je ostalo neujednačeno”, ispričala je frizerka.

Dakle, što se to točno događa u prednjem dijelu Trumpove kose koja izgleda kao zimski šešir izrađen od šećerne vune?

Folikule kose ugrađene su u kožu pod različitim kutovima, a ti kutovi određuju smjer u kojem će svaki pramen kose rasti. U slučaju agresivnog tretiranja pramenova kose, dobijete kosu poput Trumpove.

A kako tvrdi frizerka Caroline Mitgang, možda je i bolje da Trump ima ovakvu frizuru kakvu ima jer ako skrati kosu, šiške će mu se zalijepiti na čelo pa neće baš biti lijepa verzija Georgea Clooneyja iz 90-ih.

Povratak na Net.hr