‘Zbilja ne razumijem čemu svi ti silni komplimenti’

Svaki put kad se na crvenom tepihu pojavi s dekolteom, netko mora komentirati kako je ona nova Marilyn Monroe. Zašto je to tako pita se i sama Scarlett Johansson ističući da ne vidi razlog zašto se njezino tijelo neprestano stavlja u prvi plan.

U intervjuu koji će u veljači biti objavljen u britanskom izdanju časopisa Elle čiju naslovnicu krasi, glumica Scarlett Johansson potužila se zbog pretjerane seksualizacije u medijima.

‘Od svoje 18. godine pojavljujem se na društvenim događanjima i nikada mi nije bilo jasno zašto se naglasak stavlja na moje tijelo’, potužila se 28. godišnja glumica.

‘Oduvijek izgledam ovako, oduvijek imam obline i zaista ne shvaćam zašto svaki put kad nosim dekolte moram biti proglašena novom Marilyn Monroe’, pita se Scarlett.

Glumica, koja je svjetsku slavu stekla nakon uloge u filmu Izgubljeni u prijevodu redateljice Sofie Coppole, njeguje retro glamur imidž, a za novi broj časopisa Elle pozirala je u bijeloj kreaciji s potpisom hit dizajnerice Victorije Beckham iz njezine kolekcije za proljeće/ljeto 2013. godine, a pred fotografskim objektivom čuvenog Rankina.

Povratak na Net.hr