Nakon svega što je prošla, spremna je na veliki povratak!

Nakon što su joj liječnici dijagnosticirali upalu moždanih ovojnica i predvidjeli život u invalidskim kolicima, Anđa se morala i boriti za skrbništvo nad svojim sinom. No, ništa od toga je nije pokolebalo te se odlučila vratiti u manekenkse, ali i glazbene vode.

Anđa je postala zaštitno lice kampanje Zorana Aragovića za predstojeći Perwoll Fashion.hr Cruise Collection., stoga je ponovno stala pred objektiv i presjetila se starih manekenskih dana, piše RTL.

“To je bilo najdivnije iskustvo. Jer sam već sa 16 godina dobila posao svojih snova. Da budem barbika. Uvijek govorim ženama, koje misle da ja super izgledam – Ne, ja isto izgledam kao šlapa! Dok me profesionalne ruke ne urede”, rekla je Anđa.

“Anđu znam sto godina. Stalno smo nešto surađivali. Bile su tu neke kampanje, fotkanje, nosila mi je i revije. Nakon ovoga što joj se desilo još smo se više zbližili. I rekao sam: Gle Anđa, idemo nešto raditi. Nema kukanja, nema depresije. Drago mi je da je pristala. Danas uživamo, super je atmosfera i to mi je najbitnije”, rekao je Aragović za kamere RTL-a.

Anđa je otkrila da se vraća i svojoj velikoj ljubavi – glazbi!

“Nadam se ove jeseni. S tim da će moje pjevanje biti slično mojem hodu. Puno sam razmišljala o tome. To nema veze jer je pjesma odlična. Ja nikad nisam bila tip pjevačice koja se previše oslanjala na svoj izgled. Ili izvođenje. Više sam bila single songwriter. Tako da jedva, jedva čekam!”
http://www.rtl.hr/tabloid/zvijezde/1221686/teska-bitka-za-zdravlje-nije-ju-slomila-andja-se-vratila-manekenstvu/?rlabs=1

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr