Prije glume, McRae je igrao na obrambenim pozicijama za Chicago Bearse i Los Angeles Ramse u NFL-u

Akcijska zvijezda 80-ih i 90-ih, glumac Frank McRae, koji je našoj publici najpoznatiji po ulogama u filovima "Dozvola za ubojstvo", "Rocky 2" i "Posljednji akcijski junak", umro je od srčanog udara 29. travnja, potvrdila je njegova snaha.

Glumac je iza sebe ostavio neutješnog sina Marcellusa i unuke Camdena, Jensena i Holdena, piše New York Post.

Frank je rodom iz Memphisa u državi Tennessee, a pojavio se u više od 40 filmova tijekom svoje tri desetljeća duge karijere. Pošto je bio je visok skoro dva metra, glumio je većinom u akcijskim filovima.

Kolege i obožavatelji shrvani su

Najpoznatiji je po tome što je glumio saveznika tajnog agenta Jamesa BondaSharkeyja u špijunskom filmu iz 1989. godine "Dozvola za ubojstvo". Također, ostvario je zapaženu ulogu Dekkera u parodiji akcijskih filmova "Posljednji akcijski junak" iz 1993. godine zajedno s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Prije glume, McRae je igrao na obrambenim pozicijama za Chicago Bearse i Los Angeles Ramse u NFL-u. Njegovi kolege i obožavatelji shrvani su zbog njegove smrti.

"Žao nam je što je preminuo Frank McRae, koji je glumio Sharkeyja u filmu "Dozvola za ubojstvo". Naše misli su s njegovom obitelji i prijateljima", istaknuli su na službenom Twitter profilu franšize James Bond.