VIDEO: Tony Cetinski o životnim zabludama

Tony Cetinski je gostovao u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ povodom promocije pjesme Zabluda, koju je snimio u duetu sa Željkom Joksimovićem. Tom se je prilikom dotaknuo i nekih životnih zabluda.

‘Željko i ja se znamo jako drugo. Obojici nam se javila želja za eksperimentiranjem, no valjda smo i on i ja morali proći put, napuniti dvorane na ovim prostorima da nam se dogode novi izazovi. Na koncertu u Spensu u Novom Sadu, vidjet ćemo pred publikom koliko je to bila zabluda ili ne’, ispričao je Tony Cetinski u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka‘.

Na Narodnom radiju popularni pjevač promovirao je duet Zabluda sa Željkom Joksimovićem, za koji je tekst napisao Luka Bulić.

‘Dva su momenta u karijeri bila kad me Luka posebno oduševio. Prvi put kada smo bili na projektu ‘Topstars’, gdje je stvarno bio na visini zadatka. On je veliki talent, koji je nepravedno zapostavljen. Luki sam poslao melodiju, a tekst je stigao jako brzo. Tražili smo odgovarajući pola godine, jer nismo htjeli riskirati s polutekstovima. A kad je stigao Lukin taj je bio nezamjenjiv. On je pogodio bit pjesme’, hvalio je Cetinski mlađeg kolegu, a onda nastavio pričati o zabludama u svom životu.

‘Najveća je zabluda na estradi da su svi budale, nisu svi’, rekao je Tony.

‘O braku sve najbolje. Tu nema zablude ili je sve zabluda. Stvari su kako ih prezentiraš u glavi’, kaže Cetinski nastavivši da je najveća zabluda o ženama da će izgledati primamljivo ako stanu na visoku štiklu.

‘Zabluda o ljubavi je da ne postoji srodna duša. Postoji!’, odlučan je Tony koji je dobio zadatak posvetiti jednu svoju pjesmu nekome od kolega.

Neni Belanu posvetit ću pjesmu Totalno sam lud’, rekao je, nastavivši da se jako raduje zajedničkom koncertu s Joksimovićem u Novom Sadu, 31. listopada.

‘Program je takav da smo i Željko i ja cijelo vrijeme na pozornici ili negdje u blizini. Jako dobro ćemo promatrati publiku. Ako će im se program svidjeti spremni smo za ovakve nastupe i u malim i u velikim prostorima’, rekao je Tony.

Povratak na Net.hr