Voditeljica Tatjana Jurić u podcastu 'Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem' progovorila je o prekidu zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

Podsjetimo, Jurić i Zubak početkom 2018. prekinuli su trogodišnju vezu, da bi se početkom 2020. pomirili i dali drugu šansu ljubavi. No, to je potrajalo svega nekoliko mjeseci kada su ponovno prekinuli.

"Taj prekid doživljavam kao gubitak i to je za mene bio veliki šok. Iz ove današnje perspektive, ja to naprosto prihvaćam kao takvo i zahvalna sam da, kad sam cijelo to iskustvo zaokružila sam doživjela jedno oslobođenje, nekakav osjećaj olakšanja, jer sam shvatila OK, OK, točka. Nemam više pitanja, sve mi je jasno. Čak i kad su mi prezentirali, nesvjesni realnosti, isti taj prekid kao dobitak, ja sam itekako vidjela da je to veliki gubitak. I to mi uopće nije sramota priznati", ispričala je Tatjana.

Dodala je da je u životu bitno imati trenutke koji te slamaju i koji će ti obilježiti život, no smatra kako u jednom trenutku važno prestati pružati ruke.

'Zašto bih se pravila da mi je svejedno?'

"Mene je svaki moj prekid ili kompromitirao ili na ovaj ili onaj način obilježio ili su raspredali jesam li ja s određenim čovjekom iz ljubavi ili iz ovog ili onog… Meni to danas ide u rok službe, znam po kojim vrijednostima živim, što mi je u životu bitno", istaknula je voditeljica.

"Određena najava je otišla vani, a onda se to ipak nije dogodilo i da, priznajem, to je bilo i kompromitirajuće i u neku ruku ponižavajuće, ali to je sve život… Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Šta ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?", dodala je Tatjana.

Omiljena voditeljica osvrnula se i na gubitak majke koja je 2018. preminula nakon duge borbe s Alzheimerovom bolesti.

"Znaš da netko više nije ovdje, ali on je sveprisutan. Ovo nije neka duhovnost i neka metafizika. Vrijeme liječi sve – ja veći bullshit u životu nisam čula!”, zaključila je Tatjana.