Procurilo 50 novih golišavih fotografija Kate Middleton

Nakon što je britanski magazin Closer objavio fotografije Kate Middleton u toplesu, urednik talijanskog magazina Chi počeo je prijetiti da će izaći s čak 50 golišavih fotografija vojvotkinje od Cambridgea. To je i učinio.

Skandal oko fotografija u toplesu Kate Middleton ne jenjava. Naprotiv, talijanski magazin Chi dolio je ulje na vatru novom naslovnicom na kojoj stoji – ‘Kraljica je gola!’

Na naslovnici, kao i u samom časopisu na 25 stranica objavljeno je čak 50 fotografija s odmora Kate Middleton i princa Williama u Provansi.

Da bi stvar bila gora, uredništvo Chija tvrdi da je u posjedu 200 fotografija s odmora, a na nekima od njih je Kate, navodno, potpuno gola.

Zbog objava spornih fotografija, u uredništvo talijanskog časopisa od strane kraljevske obitelji stižu tužbe. No, glavni urednik časopisa Alfonso Signorini tvrdi da uopće nije zabrinut zbog tužbi te da ga u namjeri objavljivanja ne bi spriječio ni izravan poziv same kraljice.

Naime, Alfonso tvrdi da su fotografije snimljene na javnoj površini, pa ih nitko ne može tužiti za povredu privatnog posjeda. Kate, koja se nalazi u središtu skandala, obavlja svoje kraljevske dužnosti kao da se ništa nije dogodilo.

Zajedno s Williamom trenutačno je u posjetu Solomonskom Otočju.

Povratak na Net.hr