RASPLIĆE SE KLUPKO / Susjeda koja je pozvala Hitnu: 'Severinina sestra mi je pozvonila i bacila se na pod. Majka joj govori da se digne, a ona...'

Image
Foto: Instagram/Pixsell/ Nino Strmotic

Susjeda Severinine i Marijanine majke Ane otkrila je kakva se drama nakon incidenta odvila na hodniku

1.9.2022.
14:27
Instagram/Pixsell/ Nino Strmotic
Play logo

Drama između sestara, Marijane Vučković i Severine, ne jenjava. Nakon što je Marijana za medije izjavila da ju je Severina ozlijedila te da joj je trebala intervencija hitne pomoći, izjavu za medije dala je i susjeda njihove majke Ane koja je svjedočila svađi u Splitu.

'Odjednom je pala na pod'

"Ja sam spavala, došla sam s posla i zaspala i odjednom čujem da netko jako zvoni i da jako tuče na vrata. Otvorila sam i vidim gospođu na vratima, prvi put je vidim. Kaže da je moja susjeda, da se zove Marijana. Ja je pitam gdje ona živi, ona kaže gore. Ja je pitam što je bilo, vidim joj krv na rukama, a ona traži da se zove hitna pomoć i policija. Ja sam zvala hitnu", ispričala je susjeda Patricija za N1 o sukobu sestara Vučković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Image
PALE SU TEŠKE RIJEČI /

Marijana sasula nove bizarne optužbe protiv sestre Severine: 'Tukla je i Igora i Milana, ima ubilački nagon'

Kaže da je Marijana stalno ponavljala da se pozove hitna pomoć.

"Dala sam joj čašu vode, sjedila je tu i odjednom je pala na pod i zvala upomoć pa izašla van", kaže Patricija i dodaje da je jedan od susjeda otišao do stana u kojem živi Severinina majka.

"Majka se spustila i govori joj da se digne, a ona ništa, pravi se mrtva", ispričala je susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede joj je nanijela Marijana, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, tvrde iz menadžmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Severina se također oglasila i preko odvjetnice te istaknula da su sve izjave koje Marijana govori o incidentu neistinite.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo