NAMJERNO ILI NE?

SUPRUG JENNIFER ANISTON OPSOVAO PITTA: ‘F*ck you, Brad Pitt’

Kada je u javnost procurila informacija o razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie, sve oči bile su uprte u – Jennifer Aniston.

Iako slavna glumica Jennifer Aniston nikada nije javno govorila o razvodu svog bivšeg supruga Brada Pitta i Angeline Jolie, pozornost javnosti cijelo je vrijeme bila usmjerena u nju. Njezini prijatelji prokomentirali su kako ova situacija apsolutno nema nikakve veze s njom, no sada je njezin suprug Justin Theroux na svom Instagram profilu objavio suptilnu poruku o Bradu Pittu. Namjerno ili ne, teško je reći…

SOCIJALNA SLUŽBA OPET MU KUCA NA VRATA: Nove optužbe protiv Brada Pitta zbog nasilja nad djecom

Naime, glumac je objavio grafit koji je napravio berlinski umjetnik Nick Flatt, a koji među ostalim sadrži riječi “F*ck Brad Pitt” u pozadini.

Obožavatelji i njihove oči sokolove odmah su uočili ovaj detalj, no prema opisu fotografije, čini se da Justinu nikada nije bila namjera prozvati slavnoga glumca: “#currentelectionmood #berlin

#graffiti #fuckingnickflatt #andNOthispostisNOT’shading’anyonebecauseimnotelevemyearsoldimeanseriously #okaymaybepickles”

Mural žene koja pokazuje srednji prst sadrži dosta izjava, poput “F*ck Facebook”, “F+uck Racism”, “F*ck War”, “F*ck Imperialism” i slično.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr