Anđela Šimac, 25-godišnja manekenka i djevojka Dinamova nogometaša Lirima Kastratija, trenutno odmara u Dubaiju. Na svom Instagramu hvali se izazovnim fotografijama, a jedna od njih izazvala je veliku pažnju pratitelja.

Naime, atraktivna crnka pozirala je u bikiniju s leđa, dok je u prvom planu njena bujna stražnjica. Osim brojnih komplimenata, pala je i pokoja kritika. Naime, dio komentatora ponovno je prozvao Anđelu da je povećala stražnjicu, što je ona već u nekoliko navrata negirala.

"Dobro ti je to umjetno dupe", "Tako prelijepa žena s neukusnim implantatima, ne kužim", "O moj Bože, umjetna guza", pisali su joj.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da pratitelji na društvenim mrežama prozivaju Anđelu za odlazak pod nož.

"Ja sam objavila da je za moju stražnjicu zaslužan moj trener, ali su me ljudi počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra sa 18, 19 godina, da sam išla raditi svašta na licu, ali to ništa nije istina. O svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, radila sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice, mislim da je to danas normala", izjavila je Sinjanka potkraj ožujka za Exkluziv.