Play ponuda

ŠTO MU SE DOGODILO? / Ispijeni Goran Višnjić obojao kosu i 'ispeglao' bore?

shimmer fallback

Glumac Goran Višnjić u Zagreb je došao spasiti činčile, a pojavio se znatno mršaviji, kestenjasto obojene kose i bez ijedne bore na licu, piše 24 sata.

16.6.2016.
19:49
Play ponuda

Naš najpoznatiji glumac Goran Višnjić ovih dana boravi u Zagrebu gdje je došao prijateljima životinja kako bi pomogao u spašavanju činčila koje uzgajaju za krzno.

"Moja obitelj više ne jede crveno meso. Ako se zabunim pa u restoranu naručim pizzu s kobasicama, djeca me opomenu i odmah promijenim narudžbu", rekao je Goran.

Glumac nije htio reći je li, po uzoru na suprugu Evu, bio na plastičnim operacijama.

Image
NIJE ZAINTERESIRAN: /

Goran Višnjić neće gledati Oscare jer ga to frustrira

Image
NIJE ZAINTERESIRAN: /

Goran Višnjić neće gledati Oscare jer ga to frustrira

Pojavio se s novom nijansom kestenjasto obojene kose, bez bora i vidno mršaviji. Kako je rekao, ne pije, ne puši i ustaje u sedam. Jede kvinoju, veganske indijske specijalitete. Zdrava prehrana nadovezala se na aktivizam i zaštitu životinja kojima se Goran i Eva bave.

"Ne razmišljam kao prije dvadeset godina kad mi nije padalo na pamet boriti se za prava majmuna. No ljudi se mijenjaju. Zbog aktivnosti mene i supruge sad se dio jednog zoološkog vrta zove po meni", pohvalio se glumac. Uz njegovu pomoć mijenjaju se zakoni o zaštiti orangutana i slonova. Sve je krenulo kad mu je Eva pokazala brutalnu snimku ubijanja tuljana batinom.

"Najesen djeca kreću ponovno u školu i vraćamo se svi svojim obavezama. Najstariji sin ljeto će provesti u Zagrebu s bakom i djedom, a Ivana će dvoje djece voditi na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. Bit će nas posvuda", zaključio je Višnjić.

Play ponuda
Play ponuda